Κωλοτούμπα Πετράκου: Θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»

MarketNews

Κωλοτούμπα Πετράκου: Θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο Γρηγόρης Πετράκος  όχι μόνο υπακούει στα μέτρα και τραγουδά σε μαγαζί που δέχεται μόνο εμβολιασμένους πελάτες αλλά και ο ίδιος δηλώνει πως δεν είναι αντιεμβολιαστής!

Όλα ξεκίνησαν όταν σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την Τρίτη μεταδόθηκε η είδηση πως ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος δεν είναι εμβολιασμένος, εμφανίζεται τα μεσημέρια κάθε Σαββάτου και Κυριακής σε κέντρο στην Πάτρα. Και αυτό όταν, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα στα κλειστά μαγαζιά επιτρέπεται η είσοδος μόνο για εμβολιασμένους πελάτες, ενώ οι εργαζόμενοι μπορούν να βρίσκονται εσωτερικά κάνοντας τα απαραίτητα rapid test.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκπομπής ειπώθηκε πως ο Γρηγόρης Πετράκος δέχθηκε πληθώρα σχολίων από «οπαδούς» του οποίοι τον κατέκριναν για την επιλογή του ενώ έγινε υπενθύμιση πως σε πρότερο χρόνο ο ίδιος άνθρωπος είχε στοχοποιήσει τον Πάνο Κιάμο για το ότι το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε θα δεχόταν μόνο εμβολιασμένους πελάτες.
 

 
 

sxolio-5