Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ο εκλεκτός της Ελληνικής Ομοσπονδίας για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος.

Ο έμπειρος κόουτς, όπως αναφέρει το novasports.gr, θα αντικαταστήσει τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της “επίσημης αγαπημένης” στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2022. Ο Μανωλόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στα ματς της 25ης και 28ης Νοεμβρίου με αντιπάλους τις Μεγάλη Βρετανία και Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη. Στο τεχνικό επιτελείο αναμένεται να βρεθούν οι Σάββας Καμπερίδης, Ισίδωρος Κουτσός και Κώστας Παπαδόπουλος. Ο Μανωλόπουλος ήταν βοηθός του Ρικ Πιτίνο στο πρόσφατο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: “Ο νέος κύκλος της Εθνικής Ανδρών και των αγωνιστικών της υποχρεώσεων θα αρχίσει με νέο προπονητικό επιτελείο το οποίο θα καθοδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά του Παγκόσμιου κύπελλου 2023.

Αρχής γενομένης από το “παράθυρο” του ερχόμενου Νοεμβρίου και τους αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία εκτός έδρας στις 25/11 και τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη στις 28/11, προπονητής της Εθνικής Ανδρών αναλαμβάνει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με συνεργάτες τους Σάββα Καμπερίδη, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Facebook Comments