Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου

MarketNews

Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου Εριέττα Κούρκουλου, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως είναι έγκυος!

Πιο συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου κοινοποίησε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη, και έγραψε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα είναι αγόρι.

 

Η ανάρτησή της στα social media

"Μια φωτογραφία στο ίδιο σημείο, αλλά με μια πολύ διαφορετική ανακοίνωση και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τον άνθρωπο που στάθηκε δίπλα μου βράχος όλο αυτό τον καιρό.

Με τον γιο μας στην κοιλιά μου αυτή την φορά, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, να κρατήσουν σύντομα το παιδάκι τους αγκαλιά" έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

εριέττα κούρκουλου

Η ίδια ευχαρίστησε τους ακόλουθούς της λέγοντας πως χωρίς την υποστήριξή τους δεν θα βρισκόταν σήμερα σε αυτό το σημείο. Τον περασμένο Ιούνιο είχε γνωστοποιήσει τον αγώνα που κάνει για να αποκτήσει παιδί. "Χωρίς την δική σας αγάπη και υποστήριξη δεν θα βρισκόμασταν εδώ σήμερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι’ αυτό".