Η τραγική ιστορία του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, θα καταγράψει ακόμα πολλά επεισόδια και δυστυχώς λίγα μόνο μπορεί να έχουν μια θετική αύρα. Η βάφτιση της μικρής Λυδίας είναι ένα από αυτά, σκορπίζοντας τη χαραμάδα αισιοδοξίας πως η ζωή συνεχίζεται. Η ορφανή από μάνα, Λυδία πήρε το όνομά της μόλις πέντε μέτρα μακριά από τον τάφο της μητέρα της, στην Αλόννησο και η επιλογή των νονών που έγινε από τη γιαγιά της, προκάλεσε συγκίνηση. Πρόκειται για τον Σωτήρη, τη Φαίδρα και τη Ναυσικά, τρία νεαρά παιδιά που υπήρξαν συμμαθητές της δολοφονημένης Καρολάιν και σήμερα είναι όλοι τους φοιτητές.

Σε αυτούς δόθηκε η ευθύνη που τους ενώνει, δηλαδή πέρα από την αγάπη τους για την αδικοχαμένη Καρολάιν, πλέον ως πνευματικοί γονείς, να μεγαλώσουν με αρχές και να βρίσκονται κοντά σε κάθε δυσκολία στην μικρή Λυδία. Και οι τρεις διαμένουν μόνιμα στο νησί της Αλοννήσου και θα προσπαθήσουν να καλύψουν κάθε κενό που άφησε στη ζωή της Λυδίας ο χαμός της μητέρας της.

Παρόντες και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ελάχιστοι ήταν οι καλεσμένοι στη βάπτιση της Λυδίας. Περίπου πενήντα άτομα βρέθηκαν εντός και εκτός του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου για να τιμήσουν, αλλά και να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της Σούζαν και του Πάτρικ Κράουτς που ανεβαίνουν καθημερινά τον δικό τους Γολγοθά. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του thenewspaper.gr παρόντες στην τελετή βάπτισης ήταν και οι δύο γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην εγγονή τους, διαχωρίζοντας τη θέση τους από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο.

Το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται συνεχώς στο νησί, στο σπίτι που διατηρούν, στο νότιο τμήμα της Αλοννήσου, προκειμένου να βλέπουν την εγγονή τους, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, αλλά και πέρα από αυτή, αφού πλέον διατηρούν καλές σχέσεις με την οικογένεια της Καρολάιν.

 

Facebook Comments