Η υποψηφιότητα Γιώργου Παπανδρέου τάραξε τα νερά στον χώρο της κεντροαριστεράς και κινητοποιεί στελέχη που είχαν αποσυρθεί. Ετσι όπως γράφει και το Θεωρείο της Καθημερινής, δεν είναι μόνο ο γνωστός Δημήτρης Ρέππας- από τους πιο έμπιστους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου- που επιστρέφει στην ενεργό δράση, αλλά και ο Κώστας Λαλιώτης.

Ο Δημήτρης Ρέππας, γράφει ο Σταύρος Παπαντωνίου στην εφημερίδα, ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό και έκανε την εισήγηση για την υποψηφιότητα και παρουσίασε στον Γιώργο Παπανδρέου όλα τα δεδομένα. Την υποψηφιότητα του ΓΑΠ φαίνεται όμως ότι στηρίζει και το πάλαι ποτέ θείο βρέφος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, που μπορεί να επηρεάσει και πολύ κόσμο. Και σίγουρα ξέρει καλά την ανθρωπογεωγραφία του κόσμου και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκονται διαρκώς και άλλα στελέχη από το παρελθόν, εκτός του Δημήτρη Ρέππα, όπως οι Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, Γιώργος Πεταλωτής, Γιώργος Ελενόπουλος αλλά και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος.

Facebook Comments