Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης με συνέντευξή του στο news247.gr περιγράφει πώς οραματίζεται την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία:

“Κάθε μέρα που περνά, κάθε μέρα που ο πολίτης βιώνει τι σημαίνει κυβέρνηση Μητσοτάκη, γίνεται όλο και πιο εμφανές και κατανοητό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα κυβερνήσει ξανά. Και ναι, θα κυβερνήσει «αλλιώς» αυτή τη φορά. Όχι τόσο με άλλη πολιτική, όσο με άλλη τακτική.

Το 2015 πήραμε το τιμόνι της χώρας για πρώτη φορά και σε δύσκολες συνθήκες για μια τετραετία και κάτι. Σήμερα είμαστε πιο ώριμοι, ενώ θέλω να πιστεύω πως μάθαμε από τα όποια λάθη κάναμε και αυτή τη φορά θα επανέλθουμε πιο αποφασισμένοι και πιο «υποψιασμένοι». Για να το πω καθαρά: αυτή τη φορά θα είμαστε πιο έτοιμοι να συγκρουστούμε με το «βαθύ» κράτος που έχουν εδραιώσει τα τελευταία σχεδόν 40 χρόνια οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το κράτος αυτό που έκανε τα πάντα για να αποτύχει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας, βάζοντας μας εμπόδια σε κάθε μας βήμα, χέρι-χέρι με το πολιτικό κατεστημένο που το εξέθρεψε.”

Facebook Comments