Γιαννάκου: Βγήκε από τη ΜΕΘ covid του Ευαγγελισμού μετά από σχεδόν έναν μήνα

MarketNews

Γιαννάκου: Βγήκε από τη ΜΕΘ covid του Ευαγγελισμού μετά από σχεδόν έναν μήνα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία αν και εμβολιασμένη πλήρως κατά του κορονοϊού χρειάστηκε να νοσηλευτεί και μάλιστα στην εντατική.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή "Live News", η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ βγήκε από τη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, όπου βρισκόταν λόγω επιπλοκών του ιού. Συνεχίζει ωστόσο τη νοσηλεία της σε απλή κλίνη και συγκεκριμένα στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν η Φώφη Γεννηματά τις τελευταίες 14 ημέρες της ζωής της.

 

Νωρίτερα:

Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύεται η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου με επιπλοκές από τον κορονοϊό.

Η πρώην υπουργός προσβλήθηκε από την Covid 19 στο τέλος του προηγούμενου μήνα και αρχικά τα συμπτώματά της ήταν ήπια. Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τη δεύτερη να την έχει πραγματοποιήσει στις 10 Μαΐου, κάτι που σημαίνει πως διέθετε ακόμη αρκετά αντισώματα, ενώ ήταν έτοιμη να κάνει και την τρίτη δόση. Παρόλα αυτά επειδή έχει υποκείμενα νοσήματα, η Μ. Γιαννάκου ταλαιπωρείται.