Φουντώνουν οι φήμες πως η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει χειροτερέψει τον τελευταίο μήνα. Η πρόσφατη νοσηλεία της και η ακύρωση πολλών προγραμματισμένων ταξιδιών της προκαλούν ερωτηματικά στη Βρετανία που παραμένει χωρίς επίσημη πληροφόρηση.

Σύμφωνα με πηγές από το Μπάκιγχαμ, η Βασίλισσα περνάει δύσκολες στιγμές. Όπως γράφει ο γερμανικός Τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα «Bild» που επικαλείται το αμερικανικό περιοδικό «US Weekly»: «Υπάρχει έντονη ανησυχία εντός των βρετανικών Ανακτόρων, καθώς η 95χρονη Βασίλισσα μετά την πρόσφατη νοσηλεία της ακύρωσε πολλά από τα προγραμματισμένα ταξίδια της».

Η Βασίλισσα Ελισάβετ τη δεδομένη χρονική στιγμή ασκεί τα καθήκοντά της από το κάστρο του Ουίνδσορ, ύστερα από τη σύσταση των γιατρών της για ξεκούραση. Η ίδια πάντως ήταν απρόθυμη να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία. Την ίδια εβδομάδα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στη σύνοδο κορυφής για το κλίμα στη Γλασκόβη, αφότου νοσηλεύτηκε για μία ημέρα και υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις.

 

Facebook Comments