Πορτοσάλτε εναντίον Ράδιο Αρβύλα

MarketNews

Πορτοσάλτε εναντίον Ράδιο Αρβύλα , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Έξαλλος έγινε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε με τους Ράδιο Αρβύλα, με αφορμή τα σχόλια που έκαναν στην εκπομπή τους το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Κανάκης, προβάλλοντας το απόσπασμα με τον Πορτοσάλτε να λέει ότι φταίνε και οι απρόσεκτοι διανομείς με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης από πλευράς του δημοσιογράφου.

«Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά» είπε ο Κανάκης.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ  έκανε λόγο για δολοφονία χαρακτήρα, τους αποκάλεσε “γερομπισμπίκηδες”, και ζήτησε μάλιστα να πάει στην εκπομπή τους!