Στο OPEN ο Γιάννης Λάτσιος

MarketNews

Στο OPEN ο Γιάννης Λάτσιος, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στο δυναμικό του OPEN εντάσσεται πλέον και επίσημα ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας (22/11).

«Ο κ. Λάτσιος είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στην ελληνική αγορά Μ.Μ.Ε, κατέχοντας, επί σειρά ετών, επιτελικές θέσεις στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και έχει συντελέσει στην εδραίωση και ανάπτυξή τους.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσόρισε τον κ. Λάτσιο και τον παρουσίασε σε κοινή σύσκεψη με το σύνολο της διευθυντικής ομάδας του oμίλου media, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη του πορεία, ο κ. Λάτσιος θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση του ομίλου, με στόχο την εξέλιξή του σε έναν σύγχρονο και ανταγωνιστικό οργανισμό Μέσων στην ελληνική αγορά», αναφέρει το OPEN στην ανακοίνωσή του.