Συνολικά 23 μαχαιριές κατάφερε ο 49χρονος στη 48χρονη σύζυγό του, όπως προέκυψε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την νεκροψία- νεκροτομή, οι μαχαιριές εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα. Αρχικά, αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για οκτώ μαχαιριές.

Ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, μετήχθη νωρίτερα ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που τού απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον 6ο τακτικό

Νωρίτερα:

Σοκ προκαλεί η είδηση ακόμη μίας γυναικοκτονίας στη χώρα μας, που διαπράχθηκε στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Κυριακής.

Οπως έγινε γνωστό, 49χρονος με καταγωγή από την Αρμενία σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο την 48χρονο σύζυγό του. Στη συνέχεια, ο δράστης παραδόθηκε γύρω στις 21:30 στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ομολογώντας στους αστυνομικούς το έγκλημα.

Στην οικεία που υπέδειξε ο δράστης ότι διαπράχθηκε το έγκλημα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, όπου βρήκαν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας.

 

Facebook Comments