Την οργή του Μαξίμου προκάλεσαν οι σημερινές αναρτήσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή του τονίζει πως «ο κ.Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα».

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ:

Τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ.Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα. Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ…

Πολάκης: «Σκέρτσο, γκρέμλιν του Μαξίμου…- Είστε δολοφόνοι»

Με νέο κρεσέντο σήμερα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζοντας τους «Δολοφόνους», αλλά και προσωπικά στον Άκη Σκέρτσο λέγοντας «Σκέρτσο, γκρέμλιν του Μαξίμου…».

Στην μια ανάρτηση κάνει αναφορά στην ανακοίνωση του ΠΟΥ περί  αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη εμβολιασμού και απευθύνεται στον εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ, Γιάννη Οικονόμου τονίζοντας «ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;; Τον Οικονομου τον ρώτησες;; Έλα εκπρόσωπε της «ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.»,κάνε μια καταγγελία στον Παγκόσμιο Πργανισμο Υγειας. Γιατί αργείς;;»

Στην δεύτερη ανάρτηση αποκαλεί «Δολοφόνους» την κυβέρνηση, καθώς όπως αναφέρει «Μετά το έγγραφο της ΓΚΑΓΚΑ για αναβολή των τακτικών χειρουργείων ,νεο έγγραφο στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ θεσσσαλονικης αναβάλλει και τα ΕΚΤΑΚΤΑ!!». Αλλά δε μένει εκεί. Συνεχίζει εκτοξεύοντας νέες υβρεις, αυτή τη φορά κατά του Άκη Σκέρτσου «Σκέρτσο, «γκρεμλιν του ΜΑΞΙΜΟΥ» ,έλα να μας πεις για «μηδενική υπερβάλλουσα θνησιμότητα»

Facebook Comments