Σε άμεση και κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος από την Σαουδική Αραβία προχώρησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα η αραβική «GOAL» ανέφερε πως η διοίκηση της Αλ Νασρ συναντήθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς το πρωί της Κυριακής (5/12) στην Αθήνα. Μάλιστα τόνιζε πως θα υπάρξουν και ανακοινώσεις εντός 24ώρου για την συμφωνία.

Παρόλα αυτά ήρθε πολύ γρήγορα η διάψευση του εν λόγω δημοσιεύματος. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αποχώρησης του Πέδρο Μαρτίνς μεσούσης της σεζόν προκειμένου ν’ αναλάβει την αραβική ομάδα, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Νωρίτερα:

«Βόμβα» στο εσωτερικό του Ολυμπιακού ρίχνει νέο δημοσίευμα από την Σαουδική Αραβία.

Πιο συγκεκριμένα, η αραβική έκδοση του πασίγνωστου και έγκυρου «GOAL» αναφέρει πως ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται «μια ανάσα» μακριά από τον πάγκο της Αλ Νασρ. Για την ακρίβεια, το δημοσίευμα τονίζει πως σήμερα (Κυριακή, 5/12) έγινε συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους της ομάδας και τον Πορτογάλο προπονητή στην Αθήνα. Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση εντός 24ωρο.

Προς το παρόν από πλευράς Ολυμπιακού τηρείται «σιγή ιχθύος». Μένει να φανεί πλέον αν ευσταθεί το δημοσίευμα, το οποίο είναι το δεύτερο αντίστοιχο τις τελευταίες ημέρες. Η φράση «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» μάλλον ταιριάζει και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δείτε παρακάτω το δημοσίευμα:

 

Πηγή: ertnews.gr

 

Facebook Comments