Βρώμικο παιχνίδι στα παρασκήνια του ΚΙΝΑΛ

MarketNews

Βρώμικο παιχνίδι στα παρασκήνια του ΚΙΝΑΛ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τρία εικοσιτετράωρα έχουν μείνει μέχρι να ανοίξουν ξανά οι κάλπες στο ΚΙΝΑΛ για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών και στο παρασκήνιο ορισμένοι δίνουν ρέστα. 

Δεν είναι μόνο ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πηγαίνει από κανάλι σε κανάλι και δίνει ρέστα εναντίον τον Νίκου Ανδρουλάκη, ανεβάζοντας τόσο πολύ τους τόνους προεκλογικά που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς θα μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του μετεκλογικά, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, όπως έκανε και με τον πρώτο γύρο. Είναι, κυρίως, όλα τα περίεργα που φτάνουν στ’ αυτιά μου εσχάτως ως προς τον εν εξελίξει δεύτερο γύρο. 

Να σας τα πω όπως θα τα λέγαμε σε γλώσσα πιάτσας, για να συνεννοούμαστε. Ορισμένοι απεργάζονται βρωμιές, όπως αναλογεί στο προφίλ τους άλλωστε. Το κακό είναι ότι, σε αυτούς τους τύπους δίνουν αξία άνθρωποι με αξιοπρέπεια και τους επιτρέπουν να λερώνουν το όνομά τους. Αυτοί οι τύποι, λοιπόν, με τη βοήθεια ορισμένων…παράκεντρων και λοιπών «τρωκτικών» που έχουν μάθει να λειτουργούν μόνο ως ορντινάτσες πάσης φύσεως και μόνο εφόσον είναι σε payroll, έχουν μερικές πονηρές σκέψεις. Όπως για παράδειγμα, να κηλιδώσουν τη διαδικασία με υποθέσεις που είτε ανάγονται στη σφαίρα του φαντασιακού είτε είναι απλώς λάσπη στον ανεμιστήρα. 

Θα μου πείτε-και θα έχετε και δίκιο-ότι δεν μιλάω με ονόματα. Φυσικά και δεν το κάνω για να μην δώσω υπόσταση στις φαντασιώσεις ορισμένων. Στην πιάτσα, όμως, αυτά αργά ή γρήγορα…βρωμάνε. Και, όταν περάσει η Κυριακή, όσοι τα διακινούν θα τα βρουν μπροστά τους. 

Το κακό είναι πως ενεργούν τόσο απελπισμένα που και δεν κρατούν καμία άμυνα και αφήνουν…ίχνη. 

 

Ο εξ απορρήτων