Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει κανένα λάθος στη διαχείριση της πανδημίας. Κανένα. Ή τουλάχιστον κανένα που να έχει παραδεχθεί. Ούτε με τις αναποτελεσματικές και οικονομικά καταστροφικές καραντίνες, ούτε με τις ψεύτικες υποσχέσεις ελευθερίας, ούτε με τις εσφαλμένες βεβαιώσεις ότι τα εμβόλια θα σταματήσουν τη μετάδοση και τη νόσηση, ούτε με το ανύπαρκτο τείχος ανοσίας. Κανένα λάθος. Αυτοί τα έκαναν όλα σωστά, αλλά τους χάλασαν τα πλάνα οι ανεμβολίαστοι. Αλλιώς, όλα θα εξελίσσονταν υπέροχα.

Το 2020 κάναμε τόσες χαρές για την αύξηση των ΜΕΘ. Η κυβέρνηση αξιοποιώντας και δωρεές ιδιωτών, ενίσχυσε το ΕΣΥ για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες. Αποκτήσαμε 1.300 ΜΕΘ!! Αφού δεν έχουμε πρωτοβάθμια περίθαλψη, φτιάχνουμε ΜΕΘ. Αφού είμαστε ανίκανοι να αντιμετωπίσουμε τον ιό στην αρχή, προσπαθούμε να τον αντιμετωπίσουμε στο τέλος.

Από την αρχή του έτους η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει κάθε άλλη προσπάθεια αντιμετώπισης του ιού και το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί με κάθε ανήθικο κι αντισυνταγματικό τρόπο, να επιβάλλει τα εμβόλια. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

Από τις ΜΕΘ που φτιάξαμε είναι ζήτημα σήμερα να λειτουργούν οι μισές κι αυτές υπολειτουργούν, αφού έχουμε χιλιάδες υγειονομικούς σε ανεργία και οι ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά είναι τεράστιες, όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι γιατροί. Οι 7.000 υγειονομικοί που διώξαμε, μας περίσσευαν. Και βρήκαμε ευκαιρία τώρα στην πανδημία, που αυξήθηκαν οι ανάγκες, να τους διώξουμε κι όλα να λειτουργούν άψογα!

Οι περισσότεροι σοβαροί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ο Covid, πρέπει να αντιμετωπίζεται από τα πρώτα σημάδια εκδήλωσης της ασθένειας. Πώς;; Άγνωστο. Υπάρχει πρωτόκολλο αντιμετώπισης των ασθενών;; Το πρωτόκολλο λέει κάτσε σπίτι, πάρε αντιπυρετικά, μέτρα το οξυγόνο σου κι όταν κοντεύεις να σκάσεις, πήγαινε στο νοσοκομείο. Τί να σου κάνει τότε το νοσοκομείο;; Διότι, ποιός ιδιώτης γιατρός θα πάρει την ευθύνη να σου δώσει την οποιαδήποτε θεραπεία, όταν δεν υπάρχει επίσημο πρωτόκολλο και μπορεί να χρεωθεί την όποια έκβαση;; Κανένας.
Όταν λοιπόν πας με πεσμένο οξυγόνο στο νοσοκομείο, είναι πλέον πολύ αργά, ειδικά για κάτι νοσοκομεία σαν τα δικά μας, που άπαξ και μπεις σε ΜΕΘ, οι πιθανότητες είναι να σε βγάλουν τέσσερις. Γιατί κι όλα άψογα να λειτουργούσαν στο ΕΣΥ, που ΠΟΤΕ στην πρόσφατη ιστορία της χώρας δεν έχει συμβεί αυτό, αλλά μόνο τώρα το προσέξαμε, πώς θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τον τόσο αυξημένο όγκο ασθενών, με μειωμένο προσωπικό;; Απλώς αδύνατον.

Ενώ λοιπόν εμείς λέμε ότι το σύστημα υγείας πιέζεται από τους ανεμβολίαστους, δεν λέμε ότι δεν έχουμε πρωτόκολλο αντιμετώπισης, δεν έχουμε πρωτοβάθμια, δεν έχουμε θεραπείες, δεν έχουμε ΜΕΘ γιατί κάνουμε μαγκιές και δεν έχουμε κ αρκετό προσωπικό γιατί guess what?? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ! Και δυό χρόνια τώρα δεν ασχοληθήκαμε να αλλάξουμε τίποτα απ αυτά. Ήταν πιο σημαντικό να κυνηγάμε τον κόσμο με μια βελόνα. Ειδικά αφού αυτή η βελόνα, όπως αποδείχτηκε, δεν έχτισε κανένα τείχος ανοσίας, δεν σταμάτησε τη μεταδοτικότητα, δεν σταμάτησε τη νόσηση και τους θανάτους και δεν έφερε πίσω καμία ελευθερία. Αλλά εμείς αυτό το εμβόλιο έχουμε, αυτό θα πουλήσουμε. Γιατί και καλά, όσοι εμβολιασμένοι σώθηκαν, τους έσωσε το εμβόλιο. Πού το ξέρουμε;; Το αποδείξαμε, ακριβώς όπως αποδείξαμε ότι και οι άπειρες παρενέργειες δεν οφείλονται στο εμβόλιο.

Τώρα ξαφνικά, εμφανίστηκε μια μελέτη να μας επιβεβαιώσει αυτό που ο κόσμος το χε τούμπανο και η κυβέρνηση κρυφό καμάρι. Ότι στα νοσοκομεία μας δηλαδή, έχεις αυξημένες πιθανότητες να μπεις, αλλά όχι να βγεις. Τουλάχιστον όχι όρθιος. Και δεν το είχαμε προσέξει τόσο καιρό… Λες και όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι που αρνούνταν τη διασωλήνωση και προσπαθούσαν να φύγουν με κάθε τρόπο απ το νοσοκομείο, το έκαναν γιατί ήταν σίγουροι ότι θα σωθούν αν μείνουν κι αυτοί δεν ήθελαν! Σκέψου την απόγνωση αυτών των ανθρώπων, που πεθαίνουν, αλλά παρόλα αυτά, η μηδενική εμπιστοσύνη στους γιατρούς και στο σύστημα, τους σπρώχνει να αρνηθούν την όποια θεραπεία.

Προ ολίγων ημερών, ο ΠΘ αρνιόταν στη Βουλή ότι υπάρχουν ενδείξεις για αυτήν την τεράστια αποτυχία στη διαχείριση των ασθενών. Τώρα ξαφνικά εμφανίστηκαν οι μελέτες και οι ενδείξεις, οι οποίες υπήρχαν εδώ και μήνες, αλλά δεν το έλεγαν στον ΠΘ, για να μην τον στεναχωρήσουν. Κ τώρα, ψάχνουμε να βρούμε ποιός ψεύδεται. Η Κική ή η Κοκό;;
Κι εντωμεταξύ ο κόσμος πεθαίνει αβοήθητος, αλλά εμείς τα κάνουμε όλα σωστά.

Αντί να ψάχνετε ποιός απ όλο αυτό το πολιτικοεπιστημονικό συνάφι ψεύδεται, δεν ψάχνετε καλύτερα να βρείτε κάποιον που να λέει καμιά αλήθεια;; Πιο λίγο χρόνο θα σας πάρει.

Facebook Comments