Το Citroën My Ami Buggy Concept είναι μια απελευθερωμένη και ξεχωριστή απεικόνιση ενός gadget που έχει σχεδιαστεί για να κάνει απολαυστικό τον ελεύθερο χρόνο με ένα νέο τρόπο. Επιδεικνύει ένα εξωστρεφές, πολύχρωμο και μυώδες στυλ που εξακολουθεί και παραμένει πολύ απλό και λειτουργικό για την καθημερινή χρήση. Οι ομάδες της Citroën που ασχολήθηκαν με το project, δημιούργησαν αυτό το εντελώς απελευθερωμένο Ami, που απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν ένα ηλεκτρικό, εύχρηστο όχημα με έντονη προσωπικότητα και πληθωρικό χαρακτήρα.

Το Citroën My Ami Buggy Concept εκφράζει το όραμα ενός Ami που προάγει την ψυχαγωγική μικροκινητικότητα, επιτρέποντας στους πελάτες να βιώσουν διασκεδαστικές εκδρομές, ενώ ταξιδεύουν με ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, με το αμίμητο στυλ ενός λάτρη της περιπέτειας. 

Με τα πολυάριθμα κομψά χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνουν την ατρόμητη και φιλική του προσωπικότητα, το My Ami Buggy Concept επιδεικνύει όλο του το ιδιαίτερο στυλ με την “απαλλαγή” του από τις πόρτες, αφήνοντας έτσι σε κοινή θέα τα αναρίθμητα στοιχεία και τα αξεσουάρ της καμπίνας των επιβατών που υπογραμμίζουν την περιπετειώδη του διάθεση.

Το My Ami Buggy Concept εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία που υπάρχει πίσω από το χαρακτηριστικό στυλ της Citroën, χωρίς περιορισμούς, αντλώντας έμπνευση από κόσμους εκτός της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως κατασκευές, βιομηχανικά σχέδια και μόδα. Το My Ami Buggy Concept διαθέτει απεριόριστο στυλ, αλλά παραμένει απόλυτα προσηλωμένο στις πραγματικές ανάγκες της καθημερινότητας.

Είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και λειτουργικό, με υψηλή αισθητική, εργονομία και πρακτικότητα, επιδεικνύοντας απόλυτη φιλικότητα προς το περιβάλλον, προάγοντας έτσι τη βιώσιμη μετακίνηση και για την αναψυχή.

Το My Ami Buggy είναι ένα υπέροχο πρωτότυπο που κάθε “παιδί” από 16 έως 74 ετών θα ήθελε να προσθέσει στη χριστουγεννιάτικη λίστα με τα δώρα που περιμένει.

 

Facebook Comments