Θ. Πλεύρης: Τί απαντά για την οικογενειακή βόλτα χωρίς μάσκες

MarketNews

Θ. Πλεύρης: Τί απαντά για την οικογενειακή βόλτα χωρίς μάσκες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια φωτογραφία του Θάνου Πλεύρη και της οικογένειάς του να κάνουν βόλτα σε εξωτερικό χώρο χωρίς να φορούν μάσκα για τον κορωνοϊό, με εξαίρεση την κόρη του Υπουργού Υγείας.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που έχει αναπαραχθεί κυρίως στα social media έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια από τους χρήστες σχετικά με το αν η οικογένεια Πλεύρη τηρούσε ή όχι τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης κάνει για fake news, τονίζοντας ότι το στιγμιότυπο προέρχεται από φωτογράφηση σε lifestyle περιοδικό που είχε κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου 2021, οπότε και δεν είχαν ακόμη τεθεί σε εφαρμογή τα νέα περιοριστικά μέτρα. 

Η ανάρτησή του:

"Αναφορικώς με το #fakenews φωτογραφίας της οικογένειας μου που διακινούν διάφοροι λογαριασμοί που ανήκουν σε όλο το φάσμα της αντιπολίτευσης ως δήθεν χθεσινή βόλτα τους παραθέτω ότι η φωτογραφία είναι από το περιοδικό Hello στις 15.12.21."