Σα να μην έφταναν όλα τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο η Κακοκαιρία Ελπίς, με τα βόρεια προάστια, αλλά και την Αττική Οδό να έχουν ταλαιπωρήσει αφάνταστα οδηγούς και πολίτες που χρειάστηκε να κινηθούν από το πρωί της Δευτέρας, αργά το απόγευμα ήρθε να προστεθεί άλλο ένα σοβαρό ζήτημα, καθώς έκλεισε και η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της λεωφόρου Αθηνών.

 

Νωρίτερα:

Αποσύρονται από την κυκλοφορία σταδιακά όλα τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω της έντονης κακοκαιρίας, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ.

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί υπήρξαν προβλήματα σε αρκετές γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ με αποτέλεσμα να σταματούν την κυκλοφορίας τους.

Σε πολλα τμήματα του Λεκανοπεδίου, ειδικά στα βόρεια προάστια, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί ή διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ από νωρίς χιονίζει τόσο στο κέντρο όσο και σε ορισμένες περιοχές της Νότιας Αθήνας.

Στις 12 το μεσημέρι διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κατεχάκη, στο τμήμα από Κανελλοπούλου προς Πίνδου, στο ρεύμα προς Υμηττό.

Έντονη χιονόπτωση επικρατεί και στα Νότια Προάστια, υποχρεώνοντας τις αρχές να προχωρήσουν και εκεί σε διακοπές κυκλοφορίας, όπως π.χ. στην Ηλιούπολη, στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου, έως τον Περιφερειακό του Καρέα.

Facebook Comments