Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους μετόχους της στις 15 Ιουνίου 2013 η Probank με θέμα την εισαγωγή της τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών και την τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της τράπεζας έχει ως εξής:

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Probank στις 15/6 με θέματα την τροποποίηση του καταστατικού και την εισαγωγή της Τράπεζας στο Χ.Α.

Η Τράπεζα Probank, προσκαλεί τους κ.κ. Μέτοχους της Τράπεζας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουνίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00 στο Ξενοδοχείο ATHENΑEUM INTERCONTINENTAL με θέματα :

• την τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού
• την εισαγωγή μετοχών της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Η τροποποίηση του καταστατικού αφορά στην άρση του περιορισμού που προβλέπει ότι κανένας μέτοχος δεν μπορεί να κατέχει μετοχές πέραν του 5% του Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας.

Στόχος είναι η διευκόλυνση της ανακεφαλαιοποίησης της Τράπεζας, για την επίτευξη της οποίας η Τράπεζα της Ελλάδος ενέκρινε την επιμήκυνση του χρόνου ολοκλήρωσής της.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, για την απόφασή της αυτή η Τράπεζα της Ελλάδος έλαβε υπόψη τα θετικά στοιχεία που εμφανίζει η Probank, μεταξύ των οποίων η ρευστότητα που διαθέτει και η ικανοποιητική σχέση δανείων προς καταθέσεις.

Facebook Comments