Αύξηση 14% παρουσίασε ο κύκλος εργασιών της Λουξ το 2012 και διαμορφώθηκε στα 25 εκατ., έναντι 21,9 εκατ. ευρώ που ήταν το 2011. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, η τάση αυτή θα διατηρηθεί και το τρέχον έτος και οι πωλήσεις θα αυξηθούν σε ποσοστό 10% – 15%, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει την κερδοφορία της.

Να σημειωθεί εξάλλου ότι οι τραπεζικές υποχρεώσεις της εταιρίας είναι μηδενικές, ενώ την τελευταία πενταετία έχει υλοποιήσει παραγωγικές επενδύσεις ύψους 12,7 εκατ. ευρώ, κάνοντας χρήση αποκλειστικά των δικών της κεφαλαίων. 

Παράλληλα βρίσκεται έμμεσα, κοντά στην υλοποίηση  επένδυσης ύψους 33 εκατ. ευρώ, μετά από σχετική έγκριση  που έχει λάβει και που αφορά  μία νέα, πρότυπη γραμμή παραγωγής καινοτόμων προϊόντων στο Αίγιο.

Πέραν της δραστηριοποίησης της στην ελληνική αγορά, η Λουξ πραγματοποιεί ήδη εξαγωγές στην Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Κύπρο, Αλβανία, Ελβετία, Αυστραλία, Η.Π.Α., Καναδά, Παναμά και Κίνα. Επίσης, η εταιρία έχει στραφεί πρόσφατα στην αγορά των Αραβικών Εμιράτων, Ισραήλ και Ουκρανίας όπου η ζήτηση στα εισαγόμενα προϊόντα είναι μεγάλη.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Ιωάννης Μαρλαφέκας δήλωσε σχετικώς: « H θετική πορεία της εταιρίας μας -και μάλιστα σε ένα έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον- αποτελεί την επιβράβευση μιας προσπάθειας πολλών ετών που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό το σεβασμό στον καταναλωτή και την επιμονή για συνεχή βελτίωση….»

Facebook Comments