To διασημότερο και πολύ διασκεδαστικό μιούζικαλ που έχει γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία, το «Mamma mia!» της Catherine Johnson, έρχεται και στη χώρα μας για λίγες μόνο ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία στη σκηνή του Badminton και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης να απολαύσουν τα διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια, την πρωτότυπη υπόθεση, τους ευρηματικούς διαλόγους, το χιούμορ, το σασπένς και τις μοναδικές ερμηνείες. Η παράσταση θα παρουσιαστεί με ελληνικούς υπέρτιτλους στην Θεσσαλονίκη από τις 21 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου, και στην Αθήνα, από τις 5 έως τις 15 Νοεμβρίου ενώ η σκηνοθεσία ια είναι της Phyllida Lloyd.

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα ελληνικό νησί και πραγματεύεται την ιστορία μιας μητέρας και μιας κόρης. Η κόρη πρόκειται να παντρευτεί και στον γάμο της θα πρέπει να την συνοδεύσει ένας πατέρας. Ο πατέρας που ποτέ δεν έχει γνωρίσει γιατί δεν της τον έχει αποκαλύψει η μητέρα της. Σκαλίζοντας το ημερολόγιο τής μητέρας της, η κοπέλα ανακαλύπτει πως, την εποχή που έγινε η σύλληψή της, υπήρχαν τρεις άντρες στη ζωή της μαμάς της. Έτσι χωρίς η μητέρα της να το ξέρει, καλεί και τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της στον γάμο.

Τα πολυαγαπημένα αφηγηματικά τραγούδια των Abba συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό του «Mamma mia!» της σαγηνευτική ιστορία αγάπης, έρωτα, χαράς, γέλιου και φιλίας, που ξεσηκώνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο.

Facebook Comments