Δημοσιεύματα επικαλούνται ένταξη του υπ. Επικρατείας στην ρύθμιση των 100 δόσεων

MarketNews

Δημοσιεύματα επικαλούνται ένταξη του υπ. Επικρατείας στην ρύθμιση των 100 δόσεων  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Με μια σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ καταφέρεται εναντίον του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη,  με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ενταχθεί στην ρύθμιση των 100 δόσεων, παρά τα κέρδη που καταγράφονται στους δημοσιευμένους ισολογισμούς της κατασκευαστικής εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ (πρώην) ιδιοκτησίας του.

«Ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης προκαλεί καθημερινά τους Έλληνες.

Πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύφθηκε ότι πέτυχε να του χαριστούν από το Δήμο Αίγινας 4.000 ευρώ για τις οφειλές του προς την εταιρία ύδρευσης. Σημερινά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι ο κ. Φλαμπουράρης, ενώ διατηρούσε εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της επιχείρησής του, τα οποία “ξεχνούσε” να δηλώσει στο “Πόθεν Έσχες”, την ίδια στιγμή δήλωνε “άπορος” και έμπαινε στη ρύθμιση για τις δόσεις» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση η ΝΔ, που υπογραμμίζει:

«Εάν αληθεύουν αυτά, αποδεικνύεται ότι ο κ. Φλαμπουράρης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κάλυψε και εξακολουθεί να καλύπτει τον υπουργό του, οφείλει να δώσει καθαρές εξηγήσεις».

Ειδικότερα, σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» αναφέρεται ότι ο υπουργός Επικρατείας εντάχθηκε στη ρύθμιση των 100 δόσεων και τίθεται το ερώτημα «αν μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις περί τα οικονομικά της εταιρείας του σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική του κατάσταση, έπρεπε να ενταχθεί στη ρύθμιση ή αν επρόκειτο για μια χαριστική πράξη» δεδομένου ότι, όπως σημειώνεται στο άρθρο, οι ισολογισμοί της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ (περίπου 2 εκ το 2013 και 1,3 εκ ευρώ το 2014) δεν δικαιολογούν αδυναμία πληρωμής οφειλών από φορολογία εισοδήματος και ΦΠΑ, την οποία επικαλέστηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.