Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση είναι όμηρος και αιχμάλωτη των ιδεοληψιών της

MarketNews

Μεϊμαράκης: Η κυβέρνηση είναι όμηρος και αιχμάλωτη των ιδεοληψιών της  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «λίγες βδομάδες μετά τις εκλογές υπάρχει μια μεγάλη αγωνία και ανησυχία στους Έλληνες πολίτες, γιατί δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει».

Συνέχισε λέγοντας: «Σ αυτό το πολιτικό περιβάλλον η Ν.Δ. είναι όρθια. Θα επικαιροποιήσει την πρότασή της μετά τις 22 Νοεμβρίου και θα απευθυνθεί ξανά στους πολίτες, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους».

Ο κ. Μεϊμαράκης έγινε δεκτός στην Αργολίδα από τον βουλευτή και πρώην υφυπουργό Γιάννη Ανδριανό, πολιτευτές και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Περιόδευσε στο Ναύπλιο και συναντήθηκε με νέους του κόμματος, ενώ μίλησε στο Εργατικό Κέντρο Άργους, σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στην Πελοπόννησο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε και την πόλη της Νεμέας, ενώ τη Δευτέρα θα μεταβεί στην Καλαμάτα και την Τετάρτη θα μιλήσει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.