Βίαιη προσαγωγή των συγγενών του Παπακωνσταντίνου δρομολογεί η Προανακριτική

MarketNews

Βίαιη προσαγωγή των συγγενών του Παπακωνσταντίνου δρομολογεί η Προανακριτική, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Την παρέμβαση εισαγγελέα αναμένεται να ζητήσουν τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής που διερευνούν την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα για την βίαιη προσαγωγή των τεσσάρων συγγενών του κ Παπακωνσταντίνου στην Επιτροπή.

Όπως προέκυψε από τη σύσκεψη της Προανακριτικής την Τρίτη, τα μέλη της αναζητούν τρόπους για να έχουν την κατάθεση ενώπιον της Επιτροπής των συγγενών του Γιώργου Παπακωσταντίνου.

Μέχρι στιγμής, οι τέσσερις συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών δεν έχουν εμφανιστεί στην Προανακριτική. Τα μέλη της τελαυταίας θα ζητήσουν ξανά από το ΣΔΟΕ να αποστείλει το πόρισμα στην Επιτροπή και μόλις το έχουν στη διάθεσή τους, θα τους καλέσουν πάλι. Οι συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου επικαλούνται την ιδιότητα του υπόπτου και δεν εμφανίζονται, έτσι η Προανακριτική επιδιώκει να διατάξει βίαιη προσαγωγή, με εισαγγελική παρέμβαση.