Ο Τ. Αράπογλου στη Eurobank στη θέση του Ν. Νανόπουλου

MarketNews

Ο Τ. Αράπογλου στη Eurobank στη θέση του Ν. Νανόπουλου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΜΝ ο Τάκης Αράπογλου, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, "παίρνει" τη θέση του Ν. Νανόπουλου στη Eurobank.

 

"Τέλος εποχής" για το Νίκο Νανόπουλο μετά από 17 χρόνια

Την επιθυμία του να μην είναι υποψήφιος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ετήσια γενική συνέλευση της Eurobank ανακοίνωσε, τόσο, στον πρόεδρο της τράπεζας, Ευθύμιο Χριστοδούλου, όσο και στον πρόεδρο του ΤΧΣ, Χρήστο Σκλάβουνη ο Νίκος Νάνοπουλος.

Ο κ. Νανόπουλος εκτελεί χρέη διευθύνοντος συμβούλου στη Eurobank από το 1996.

Στην επιστολή που απέστειλε στους κ.κ. Χριστοδούλου και Σκλαβούνη, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας, ο κ. Νανόπουλος επισημαίνει ότι θα ασκήσει κανονικά τα καθήκοντα του μέχρι και την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας.

Παράλληλα ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Eurobank "εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Eurobank θα μπορέσει, στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται για το τραπεζικό σύστημα, να χτίσει μια νέα πορεία επιτυχιών και κατακτήσεων".