Εγκρίνεται το σχέδιο της Ιαπωνίας – Στις 12:00 ο πληθωρισμός της Ευρωζώνης

FXCM

Εγκρίνεται το σχέδιο της Ιαπωνίας – Στις 12:00 ο πληθωρισμός της Ευρωζώνης, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Ο Nikkei είχε δώσει σήματα ανοδικού ανοίγματος κάτι που ήταν αναμενόμενο μετά την επικείμενη έγκριση του «πακέτου αναπτυξιακών μέτρων» του Άμπε, από το Υπουργικό Συμβούλιο της Ιαπωνίας. Μετά από μια μικρή ανοδική κίνηση, όμως, είδαμε ένα μεγάλο selloff τόσο στον Ιαπωνικό δείκτη, όσο και στο USD/JPY, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του JPY.

Στην Ευρώπη, η σημαντικότερη μέρα είναι η σημερινή για την εβδομάδα που διανύουμε, καθώς στις 12:00 ανακοινώνεται ο πληθωρισμός της Ευρωζώνης που προβλέπεται να αυξηθεί από 1.0% σε 1.2%.

Στην Αμερική ξεχωρίζουμε τις ανακοινώσεις PPI και Βιομηχανικής Παραγωγής, πριν τη σημαντική ανακοίνωση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης του Πανεπιστημίου του Michigan. Η σημερινή μέρα λογικά θα κινηθεί στο επίπεδο διορθώσεων των χαρτοφυλακίων, ενόψει του G8 αυτό το Σαββατοκύριακο που ενδέχεται να βγάλει ειδήσεις μετά και τη συνάντηση του Ιάπωνα πρωθυπουργού Σ.Άμπε και της A.Μέρκελ.