Περιθώριο μιας εβδομάδας στον Παπακωνσταντίνου για να καταθέσει

MarketNews

Περιθώριο μιας εβδομάδας στον Παπακωνσταντίνου για να καταθέσει, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Τη μεθεπόμενη Πέμπτη, 27 Ιουνίου, θα κληθεί να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Σήμερα, ο δικηγόρος του κ. Παπακωνσταντίνου, Τάκης Βασιλακόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε στα μέλη της Προανακριτικής, κατέθεσε γραπτό αίτημα του πελάτη του, με το οποίο ζητούσε να του δοθεί παράταση μέχρι τον Αύγουστο.

Ωστόσο, τα μέλη της Προανακριτικής απέρριψαν το αίτημα, κρίνοντας ότι μια προθεσμία 10 ημερών είναι αρκετή για να μπορέσει ο κ. Παπακωνσταντίνου να μελετήσει το υλικό που έχει ζητήσει και έχει πάρει στα χέρια του προκειμένου να προετοιμαστεί πριν από την κατάθεσή του.

Η κατάθεση του κ. Παπακωνσταντίνου θα ρίξει και την αυλαία των μαρτύρων στην Προανακριτική, η οποία αποφάσισε να ζητήσει μια νέα μικρή παράταση, μέχρι τις 4 Ιουλίου, για να ολοκληρώσει τις εργασίες της και να παραδώσει το πόρισμα της.