ΝΔ: Αντιπρόεδρος ο Γ. Πλακιώτης με απόφαση Μεϊμαράκη

Ημερησία

ΝΔ: Αντιπρόεδρος ο Γ. Πλακιώτης με απόφαση Μεϊμαράκη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όχι μόνο δεν έχει υποβάλει ακόμη την οριστική παραίτησή του από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά όρισε και αντιπρόεδρο του κόμματος τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Πλακιωτάκη.
 
«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ορίζεται Αντιπρόεδρος του Κόμματος, ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (24.11.2015) το γραφείο Τύπου του κόμματος.
 
Η τοποθέτηση του νέου αντιπροέδρου της ΝΔ έρχεται λίγες ώρες πριν από την κρισιμότατη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, στις 19:00 το απόγευμα, όπου όλοι περιμένουν να δουν αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή αν θα παραμείνει στην ηγεσία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση παραίτησης του κ. Μεϊμαράκη, μεταβατικός πρόεδρος θα οριστεί ο κ. Πλακιωτάκης, ο οποίος και θα οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές στις 13 και 20 Δεκεμβρίου, αν χρειαστεί δεύτερος γύρος.