Η Skroutz Α.Ε. επενδύει στο www.jamjar.gr

MarketNews

Η Skroutz Α.Ε. επενδύει στο www.jamjar.gr , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα
Αναγνωρίζοντας την επιτυχημένη πορεία του jamjar.gr και πιστεύοντας στην ιδέα και το όραμα των ιδρυτών του,  η Skroutz Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες και πιο υγιείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, επενδύει στην πρωτοποριακή ελληνική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και γίνεται σήμερα ένας από τους βασικούς μετόχους της jamjar Α.Ε.
 
Το jamjar αποτελεί το πρώτο ελληνικό online department store με τις πιο λαχταριστές χειροποίητες δημιουργίες. Παρουσιάστηκε στους διαδικτυακούς δέκτες το καλοκαίρι του 2013, με σκοπό να βοηθήσει τους πιο ταλαντούχους ανεξάρτητους δημιουργούς να δώσουν μια δυνατή ώθηση σε αυτό που αγαπούν, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν online τις πιο πρωτότυπες, τις πιο stylish, τις πιο ‘ψαγμένες’ χειροποίητες δημιουργίες, δημιουργίες τόσο λαχταριστές όσο εκείνο το πολυπόθητο βαζάκι με τη μαρμελάδα της μαμάς! Παρέχοντας στους δημιουργούς υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, και διασφαλίζοντας μία  μοναδική και εγγυημένη εμπειρία χρήσης στους καταναλωτές, το jamjar στο οποίο συμμετέχουν ήδη 150 χειροτέχνες διαχειρίζεται για λογαριασμό τους τις παραγγελίες, το pre & after sales customer service, διασφαλίζοντας τη νομιμότητα και τη διαφάνεια των συναλλαγών και φυσικά, την ικανοποίηση των πελατών. Στο jamjar φιλοξενούνται σχεδόν 4.000 επιλεγμένα προϊόντα, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 3.500 παραγγελίες.
 
Με τη νέα αυτή στρατηγική συνεργασία, το Skroutz, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων και τιμών, θα παρέχει στο jamjar.gr την πολύτιμη τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στα 10 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησής του στην αγορά του διαδικτύου, αλλά και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, με κεντρικό στόχο το jamjar.gr να γίνει η μεγαλύτερη κοινότητα των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών και το πιο πλούσιο online πολυκατάστημα, σήμα κατατεθέν της αφρόκρεμας των ελληνικών handmade προϊόντων. Όπως και στο Skroutz, έτσι και στο jamjar, η άριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης τόσο των δημιουργών όσο και των καταναλωτών βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής, γι  αυτό και βασική προτεραιότητα θα έχει ο ανασχεδιασμός και η τεχνική αναβάθμιση της πλατφόρμας, αλλά και η ενσωμάτωση όλων των σύγχρονων digital εργαλείων εμπορίου και marketing.
 
Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος και Συνιδρυτής της Skroutz Α.Ε., σχολίασε: «Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και η τεχνολογία αιχμής βρίσκονται στο DNA μας και πάντα αναζητάμε το καινοτόμο και το διαφορετικό, προκειμένου να διατηρήσουμε την πρωτοπορία μας και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της αγοράς. Στο jamjar αναγνωρίσαμε αυτή τη διαφορετικότητα και προχωρήσαμε σε αυτήν την επένδυση, διότι πιστεύουμε πως αυτές οι πρωτοβουλίες συμβάλλουν στο να εξελιχθεί και να πάει μπροστά το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στην Ελλάδα. Η συνεργασία σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και υποστήριξης με την ομάδα του jamjar θα είναι συνεχής, και είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα ανταμείψει την εμπιστοσύνη του online αγοραστικού κοινού». 
 
Η Εύα Επιτροπάκη, συνιδρύτρια του jamjar.gr δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι και ιδιαιτέρως περήφανοι που μία από τις κορυφαίες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του διαδικτύου, η Skroutz A.E.,  πιστεύει και επενδύει στο jamjar.gr. Θεωρούμε πως η ένταξη της Skroutz Α.Ε. στους βασικούς μετόχους του jamjar θα είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πλατφόρμας, όχι μόνο δεδομένης της κορυφαίας στην αγορά τεχνογνωσίας της εταιρείας, αλλά και στις κοινές αξίες τις οποίες μοιραζόμαστε. Πιστεύουμε στην εργατικότητα, την επιμονή και την ισχυρή θέληση και έχουμε ως επίκεντρο όλων των προσπαθειών μας την απόλυτη ικανοποίηση των χρηστών. Με αυτές τις αρχές, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, με σκοπό οι πιο ταλαντούχοι Έλληνες ανεξάρτητοι χειροτέχνες να βρίσκουν διέξοδο και να έχουν το δικό τους σύμμαχο στην προσπάθεια προώθησης της δουλειάς τους στο ευρύτερο κοινό, νόμιμα και με ασφάλεια.   Παράλληλα, όραμά μας είναι το jamjar να γίνει ένας online παράδεισος όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να βρει συγκεντρωμένα, επιλεγμένα μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα, τα οποία θα μπορεί να κάνει εύκολα δικά του, αναδεικνύοντας, έτσι, με τον πιο δημιουργικό τρόπο το προσωπικό του στυλ».
 
 
***
 
Σχετικά με το jamjar
 
Αφιερωμένο στην crème de la crème του χειροποίητου, το jamjar ~ το βαζάκι με τη μαρμελάδα είναι το μεγαλύτερο ελληνικό online department store με τις πιο λαχταριστές χειροποίητες δημιουργίες. Στο jamjar φιλοξενείται η dream team των Ελλήνων ανεξάρτητων δημιουργών, οι οποίοι προωθούν και πουλούν στα 150 jamjarstores τους, 4.000 περίπου χειροποίητες δημιουργίες από μοναδικά και πολύ πρωτότυπα κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα μέχρι είδη σπιτιού και τέχνης. Όλα τόσο ξεχωριστά, ψαγμένα, stylish και εντυπωσιακά που θα λαχταράς να αποκτήσεις με το ίδιο πάθος που ως παιδί σκαρφάλωνες στο ράφι για να φτάσεις το πολυπόθητο βαζάκι με τη μαρμελάδα της μαμάς. Ψωνίζοντας από το jamjar μπορείς να διαλέξεις όποιο διαθέσιμο τρόπο πληρωμής επιθυμείς και να παραλάβεις το jamjarοπακέτο σου από την πόρτα του δημιουργού στην πόρτα σου. Ταυτόχρονα απολαμβάνεις την προστασία των συναλλαγών και τη διαχείριση παραγγελιών και επιστροφών που εξασφαλίζει το jamjar, για να έχεις μια άκρως λαχταριστή shopping εμπειρία!
 
Σχετικά με την Skroutz Α.Ε.
 
Η Skroutz Α.Ε. ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών τεχνολογίας, δημιουργώντας πρωτοποριακές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστοσελίδες υψηλής απόδοσης. Έχοντας ως έδρα την Αθήνα, η Skroutz Α.Ε. είναι το κορυφαίο digital brand πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων και τιμών www.skroutz.gr. Η εταιρεία δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό από το 2013 με το αδελφό website www.alve.com στην τούρκικη αγορά, ενώ από το Σεπτέμβριο του 2015 έχει παρουσία και στο Ηνωμένο Βασίλειο με το www.scrooge.co.uk. Η Skroutz Α.Ε. απασχολεί περισσότερους από 100 υπαλλήλους, παρέχοντας εύρος χρηστοκεντρικών λύσεων και πλατφόρμων ηλεκτρονικού εμπορίου, που αξιοποιούν νέες τεχνολογίες και μεθοδολογίες, αναδεικνύοντας το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού της. Το Skroutz.gr έχει εδραιωθεί στην αντίληψη δεκάδων χιλιάδων χρηστών του ελληνικού Internet, αποτελώντας την 1η σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.skroutz.gr/blog/projects .
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:
 
jamjar
 
email: jamjar@jamjar 
Τηλ: +30 215 215 4261-2