Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των “Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης” και “Δικαιωμάτων Προαίρεσης” επί των μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς, ενέκρινε η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσής τους την Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου 2015.

Επίσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή στη διαπραγμάτευση επί των “Συμβολαίων Μελλοντικής Εκπλήρωσης” επί των μετοχών της Εταιρίας “ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.” από τις κάτωθι εταιρίες – Μέλη του ΧΑ,
 “ALPHA FINANCE ΑΕΠΕΥ”,
 “EUROBANK EQUITIES ΑΕΠΕΥ”,
 “ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ”,
 “ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ” και
 “ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΧΕΠΕΥ”

και επί των “Δικαιωμάτων Προαίρεσης” επί των μετοχών της Εταιρίας “ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.” από το Μέλος του ΧΑ “ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ”.

Τέλος, ενέκρινε, την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας “J. & P. – ΑΒΑΞ Α.Ε.” από την εταιρία – Μέλος “EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ.” και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.

Facebook Comments