Η BMW έχει μετατρέψει την αγορά αυτοκινήτου από ξεχωριστή στιγμή σε ξεχωριστή εμπειρία, χάρη στο BMW Welt, το οποίο λίγες μέρες πριν παρέδωσε το 150.000ό αυτοκίνητο από τη μέρα εκκίνησής του. Οι νέοι ιδιοκτήτες, ταξίδεψαν από το Maryland των ΗΠΑ για να παραλάβουν τη νέα τους BMW 328i xDrive Sports Wagonκαι να απολαύσουν μια αποκλειστική περιήγηση στο εργοστάσιο της BMW και στο BMW Welt.

Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για πελάτες από ΗΠΑ και Καναδά, το πακέτο «Ευρωπαϊκή Παράδοση» μεταμορφώνει την αγορά ενός αυτοκινήτου σε μία άψογα ενορχηστρωμένη εμπειρία. Οι πελάτες φεύγουν με την ολοκαίνουργια BMW τους για να ανακαλύψουν τις πιο όμορφες πόλεις στην Ευρώπη. Το 2015, το BMW Welt υποδέχτηκε μεγάλο αριθμό πελατών από κάθε γωνιά του κόσμου, μεταξύ των οποίων μία ομάδα 35 Καναδών που διέσχισε έξι ηπείρους σε έξι ημέρες, καλύπτοντας πάνω από 1000 χλμ. Στο τέλος αυτών των αξέχαστων οδικών ταξιδιών, το BMW Group οργανώνει τη μεταφορά του οχήματος στη χώρα του πελάτη.

Η παραλαβή οχημάτων είναι από τις βασικές εκδηλώσεις του BMW Welt. Η αρχιτεκτονική σχεδίαση του κτιρίου στοχεύει να κάνει την πρώτη επαφή του πελάτη με το νέο απόκτημά του μία αξέχαστη εμπειρία.Ο χώρος έχει αποτελέσει όμως και ιδανικό σκηνικό για τη διεξαγωγή αξιοσημείωτων εκδηλώσεων, όπως η παράδοση της 10/εκατομμυριοστής BMW Σειράς 3 sedan από έναν δάσκαλο οδήγησης από τη Βαυαρία.

Το 2015 παραδόθηκαν πάνω από 22.000 οχήματα. Καθημερινά γίνονται από 80 μέχρι 120 παραδόσεις, μερικές φορές και 160, στο επίπεδο Premiere πάνω από το χώρο της Έκθεσης. Αποκορύφωμα της διαδικασίας είναι η στιγμή που ο πελάτης οδηγεί το νέο αυτοκίνητο στη ράμπα του Premier, λίγο πριν φύγει για τους δρόμους του Μονάχου.

Facebook Comments