Μπορεί το πριγκιπικό ζεύγος να μην γνωρίζει το φύλο του παιδιού που κυοφορεί η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο έχει ήδη ρυθμίσει ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα γεννητούρια στο βρετανικό παλάτι και η μία μετά την άλλη οι λεπτομέρειες γύρο από το πολυαναμενόμενο γεγονός… αποκαλύπτονται.

Οπως έγινε γνωστό η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον θα γεννήσει στο ίδιο μαιευτήριο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, με φυσιολογικό τοκετό.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει επιλέξει να γεννήσει φυσιολογικά στην ίδια σουίτα της πτέρυγας «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary» όπου η Νταϊάνα είχε φέρει στον κόσμο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ 31 χρόνια πριν.

Το κόστος της γέννας, σε ότι αφορά στην κλινική, αναμένεται να ανέλθει στις 11.600 ευρώ.

Στο πλάι της δούκισσας του Κέιμπριτζ την ώρα που θα γεννάει θα βρίσκεται η μητέρα της Σάρλοτ και η αδελφή της Πίπα, ενώ ο πρίγκιπας θα φθάσει στο νοσοκομείο το ταχύτερο δυνατό από τη βάση της Βασιλικής Αεροπορίας στη Σκωτία, στην οποία υπηρετεί, με… ελικόπτερο.

Ο ερχομός του πελαργού αναμένεται μεταξύ 11 και 16 Ιουλίου και θα γίνει γνωστός από το ίδιο βασιλικό τρίποδο, το οποίο στήθηκε για τελευταία φορά στο Μπάκινγχαμ όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε στο συγκεκριμένο τρίποδο θα αναγραφεί μόνο το φύλο του μωρού!

Facebook Comments