Βέβαιος ότι σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες καλές ειδήσεις για τη χώρα μας, όπως η σημερινή για την επιλογή του αγωγού TAP εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του 9ου Συνεδρίου της Ν.Δ..

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε την επιλογή του αγωγού «ψήφο εμπιστοσύνης» για τη χώρα μας, η οποία, όπως είπε, καθίσταται πόλος επενδύσεων και «μπαίνει για τα καλά στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη».

Επεσήμανε παράλληλα ότι με την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, ενώ αποστομώνονται οι «προφήτες της καταστροφής», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Τόνισε ακόμη πως προχωρούν οι αποκρατικοποιήσεις ΟΠΑΠ, ΔΕΣΦΑ, ενώ σε ό,τι αφορά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τη ΔΕΠΑ, με την απόσυρση της Gazprom από το διαγωνισμό, είπε πως γρήγορα θα ξεπεραστεί.

Ο Πρωθυπουργός έκανε αναφορά και στο ζήτημα της ΕΡΤ, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του, αλλά και στέλνοντας μήνυμα ότι «η λογική των καταλήψεων τελείωσε». Όπως είπε, «προχωράμε με τον νόμο, εφαρμόζουμε τον νόμο».

Ειδικότερα, χαρακτήρισε εκ νέου αμαρτωλή την ΕΡΤ, τονίζοντας πως στόχος είναι να αποκτήσουμε πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Όπως είπε, εφαρμόζουμε και την απόφαση του ΣτΕ, το μαύρο θα φύγει από τις οθόνες, αλλά η ΕΡΤ είναι καταργημένη.

Παράλληλα, παραδέχθηκε πως στξην ΕΡΤ διέπραξαν σφάλματα όλοι όσοι κυβέρνησαν. Και ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ διόριζε, κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση θα στελεχωθεί αξιοκρατικά.

Facebook Comments