Ακούω, βλέπω και διαβάζω, εμβρόντητος πραγματικά, την πολιτειακή και πολιτική, “ανίκανη” ηγεσία μας και τους “πολύξερους” ξένους να αναλύουν την κατάσταση μας και το μέλλον μας.

Οικονομολόγοι, διεθνείς φωστήρες, ντόπιοι καθηγητές και ακαδημαϊκοί φωστήρες, αναλίσκονται σε λύσεις στα θέματα μας, τα οποία πρωτίστως είναι άσχετα με την ρίζα του προβλήματος, η οποία είναι η ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.

Μεταρρυθμίσεις μας λένε. Μάλιστα. Μεταρρυθμίσεις που αφορούν κυρίως τους τομείς Υγεία, κοινωνική ασφάλιση και γενικά ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ. Δεν είναι αυτό μεταρρυθμίσεις κύριοι. Είναι λογιστική.

Μεταρρύθμιση είναι η ιδιωτικοποίηση της παιδείας , η ιδιωτικοποίηση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, η ενοποίηση των ταμείων και η αλλαγή τρόπου συνταξιοδότησης και τα κίνητρα για επενδύσεις και παραγωγικότητα .

Μεταρρυθμίσεις σαν αυτές που προωθούν, λογιστικές, σε εποχή ύφεσης και ανεργίας προκαλούν μεγαλύτερη ασφυξία και ύφεση.

Αγαπητέ Σόιμπλε, δεν φταίει λοιπόν, η πιστή εφαρμογή του “ηλίθιου” προγράμματος σου (είναι αποκλειστικά δικό του, μην γελιέστε), γιατί αφενός δεν είμαστε Γερμανία και αφετέρου δεν έχουμε προσαρμογή στα δεδομένα μας.

Ένα πράγμα μας σώζει τώρα ως χώρα. Μόνο ένα. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Στην “ΑΝΑΠΤΥΞΗ”. Με υγιείς και σωστές μεταρρυθμίσεις.

Με κίνητρα επενδύσεων. Με αλλαγή φορολογικού συστήματος. Έτσι θα μεγαλώσει η πίτα, η κατανάλωση, θα πληρώνονται οι φόροι και θα μειωθεί η ανεργία. Μόνο έτσι. Αλλιώς χαιρετίσματα.

Ακούει κανείς;;;
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ!
Μάλλον όχι, δεν ακούνε.
Δούλοι, αφέντες και δουλοπρεπείς και κυρίως ανίκανοι και απαίδευτοι.

Facebook Comments