Ακόμα και θέμα παραμονής των ΑΝΕΛ στον κυβερνητικό συνασπισμό άφησε ανοιχτό την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου μετά τη δήλωση Μουζάλα, ο οποίος απεκάλεσε «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ. 

«Όλα είναι ανοιχτά, ας δούμε πώς θα εξελιχθεί η μέρα» σχολίασε στον σταθμό μας η Μανταλένα Παπαδοπούλου. Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανακοίνωσε η κ. Παπαδοπούλου, ο κ. Καμμένος συγκαλεί εκτάκτως την ΚΟ των ΑΝΕΛ την Πέμπτη. 

Όπως ανέφερε ο Πάνος Καμμένος την Τετάρτη στο Mega, «στην κυβέρνηση συνεργασίας που έχουμε, ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, έχει κάνει τραγικό έγκλημα». «Εγώ ενημέρωσα τον Τσίπρα για τη δήλωση Μουζάλα» πρόσθεσε δε.

Ο υπουργός Άμυνας είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό την Τρίτη το βράδυ, και εμμένει στο θέμα της παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα, παρότι η κυβέρνηση τον κάλυψε πολιτικά. «Στα εθνικά μας θέματα δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις… Δημιουργείται de facto αναγνώριση με τη δήλωσή του» σχολίασε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Γεωργιάδης: «Συμφωνώ με τον Καμμένο»

Με την αντίδραση του Πάνου Καμμένου στο θέμα Μουζάλα, συμφώνησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρότι οι δύο άντρες έχουν πολιτική αντιπαλότητα.

«Ήταν σωστή η αντίδραση του Καμμένου, ελπίζω να μην υποχωρήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περάσει με μια συγγνώμη το χθεσινό, δεν είναι ο οποιοσδήποτε ο κ. Μουζάλας, είναι υπουργός της κυβέρνησης, ακολουθεί την κυβερνητική γραμμή, και πρέπει να παραιτηθεί…» «Αν δεν παραιτηθεί ο κ. Μουζάλας, έμμεσα η κυβέρνηση αναγνωρίζει την ονομασία ‘Μακεδονία’» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης. 

Σε διορθωτική δήλωσή του στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, ο κ. Μουζάλας απολογήθηκε για το λάθος του, κάνοντας λόγο για «γκάφα».

Σε διορθωτική δήλωσή του στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, ο αναπληρωτής Μεταναστευτικής Πολιτικής απολογήθηκε για το λάθος του, κάνοντας λόγο για «γκάφα».

Facebook Comments