Λαϊκό άσμα και για όσους αγαπούν υποτίθεται τα “λαϊκά στρώματα” και απεχθάνονται τις ιμπεριαλιστικές και επεκτατικές πολιτικές, λατρεύουν το “λαϊκό ιδρώτα” και ξεσηκώνουν τα “λαϊκά ποτάμια”.

Θα απαντήσουμε λοιπόν με άλλη μία λαϊκή φράση, του στυλ: “Αυτά μας φάγανε”.

Η υποτιθέμενη αγάπη για τη “φτωχολογιά”, αυτός ο μεστός λόγος “περί έρωτος” για την κατώτερη τάξη από μια αριστερά των σκαφών, των ξεχασμένων εκατομμυρίων, των αδήλωτων εταιριών και ακινήτων, των αναθέσεων εκατομμυρίων σε κατασκευαστικές, των διαγραφών χρεών σε δημόσιες υπηρεσίες. Αλήθεια, κάποιος από την κατα τα άλλα αγαπητή στην αριστερά κατώτερη τάξη, θα μπορούσε να ζητήσει τη διαγραφή των προσωπικών του χρεών σε δημόσια υπηρεσία, τώρα που κυβερνά η αριστερά;

Προφανώς όχι!  Εδώ όσοι τους πίστεψαν προεκλογικά και δεν πλήρωσαν απλά τα διόδια, τώρα τους ήλθε μαζεμένος ο λογαριασμός μαζί με πρόστιμα! Είναι άραγε κομμάτι της αγάπης και του έρωτος αυτό; Είναι παιγνίδι τύπου “φτύστον να κολλήσει”; Έτσι οραματίζεται η αριστερά τη σχέση της με την κατώτερη τάξη; Όσο περισσότερο “τη φτύνει”, τόσο περισσότερο “θα κολλήσει” μαζί της;

Με κάποιες άλλες συνθήκες όλο αυτό το σκηνικό θα είχε ίσως και.. “χαβαλέ”. Να το βλέπει κάποιος και να γελά με την κατάντια αυτής της ιδεολογίας, που έχει σκοπό αν όχι να μας επιβληθεί, σίγουρα να μας τρελλάνει!

Οι συνθήκες ζωής όμως του μέσου Έλληνα, δεν επιτρέπουν πλέον τέτοια παιγνίδια εις βάρος του. Δεν γίνεται να ξεχαστεί αυτό το περιβόητο “θα σκίσω τα Μνημόνια και θα τα καταργήσω με έναν νόμο και ένα άρθρο”. Ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά όλο αυτό.

13η σύνταξη υποσχέθηκε ο κος Τσίπρας, κόβει και τη δωδέκατη και εισηγείται στην Τρόικα την κατάργηση και των συντάξεων χηρείας.

Αφορολόγητο στις 12000 ευρώ υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός, έχεις ακουστεί μέχρι και 2000 ευρώ να πέσει. Βέβαια εντάξει, δεν θα είμαι και τόσο άδικος μαζί του. Ένα μόλις ψηφίο έπεσε έξω ας μην το κάνω και θέμα! Μπορεί να διάβασε λάθος το χαρτί μπροστά του. Δεν φημίζεται άλλωστε και για το ύψιστο μορφωτικό επίπεδό του.

Έχω να πω όμως και κάτι ακόμη απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους και το μέσο Έλληνα.

Πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, άκουγα με παρρησία παντού, πως αν ο Αλέξης κάνει το 1/10 από όσα υπόσχεται, θα είμαστε πολύ καλύτερα από σήμερα.

Αγαπητοί μου, αυτό το 1/10 το έκανε. Άνοιξε διάπλατα τα σύνορα της χώρας. Αυτό του ζητήσατε, αυτό έκανε.

Μην του γκρινιάζετε τώρα και τον στενοχωρείτε. Είναι καλός άνθρωπος και σας αγαπά πολύ…

Κε Πρωθυπουργέ, έτσι με αυτό το αίσθημα απείρου αγάπης και έρωτος που σε κυριεύει γι αυτόν τον τόπο, μη δειλιάζεις!

Αριστερά να το καρφώσεις… το Μνημόνιο! 

Facebook Comments