40 χρόνια διαπλοκής, διαφθοράς, αριστερής ιδεοληψίας, αληθινής χούντας, ακραίου βιασμού του ανθρωπίνου νου, πλήρους εξάλειψης κάθε εθνικής υπερηφάνειας, βάναυσου πολέμου απέναντι σε κάθε τι που θα μπορούσε να υμνεί το εθνικό και πατριωτικό φρόνημα!

40 χρόνια καλοπέρασης και ακραίου καταναλωτισμού, με βάση πάντοτε τα δανεικά και το κράτος.

40 χρόνια νεποτισμού και εθνικής ταπείνωσης.

40 χρόνια ληστείας.

40 χρόνια ενάντια στα εθνικά συμφέροντα.

40 χρόνια.. Ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς!

Η λεηλασία της εθνικής παιδείας και του συνδικαλισμού από την αριστερά, η οποία δήθεν ποτέ δεν κυβέρνησε τον τόπο και ήλθε ουρανοκατέβατη το 2015, έφερε τα σημερινά αποτελέσματα.

10 εκατομμύρια Έλληνες, στο μυαλό των οποίων την πρωτοκαθεδρία είχε και έχει η επιθυμία διορισμού στο δημόσιο τομέα. Η μετατροπή του κράτους σε οντότητα, από την οποία οι Έλληνες μόνο επιθυμούσαν, μόνο δικαιώματα είχαν και ποτέ υποχρεώσεις, αυτή η σάπια και ντροπιαστική για το έθνος ιδεολογία, ανέθρεψε και τα ανθρωπάκια που κυβέρνησαν στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Και είναι ανθρωπάκια εις διπλούν! Γιατί πάντοτε ήταν υποταγμένα στη θέληση της αριστεράς που αποτελούσαν… ανθρωπάκια! Και σήμερα αυτό, αποδεικνύεται περίτρανα, χάρη στο τάχα υπερήφανο.. «Ναι σε όλα!» σε κάθε νομοσχέδιο που τους παρουσιάζει ο απύθμενης ανοησίας και εντελώς Καμμένου εγκεφάλου πρόεδρός τους και Πρωθυπουργός της χώρας.

Κάντε ένα πείραμα στα καφενεία της γειτονιάς σας:

Πηγαίνετε για έναν καφέ και συνομιλήστε με τους παρευρισκομένους. Αναφερθείτε στους λαθρομετανάστες λέγοντας πως «Όλοι είναι εγκληματίες!». Αμέσως όλοι θα σπεύσουν με παρρησία να σας διαψεύσουν! Και έπειτα από 10 λεπτά, αναφερθείτε στους Ιερείς λέγοντας: «Όλοι οι παπάδες είναι κλέφτες!» Αμέσως όλοι θα σας χλευάσουν λέγοντας: «Τώρα το κατάλαβες εσύ;»

Ουαί! Πώς γίνεται στη μία γενικότητα να διαφωνείς αχρείε, και στην άλλη να συμφωνείς; Υπάρχει απάντηση: Ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.

Άλλο παράδειγμα: Κουκουλοφόροι έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο των Αθηνών. Και θεωρούνται επαναστάτες! Εγώ που ζητώ την άμεση καταδίκη τους, θεωρούμαι ακραίος! Αυτή η «πιπίλα» που κατέστρεψε ουσιαστικά τη χώρα! Αυτή η ομολογία πίστεως στην αριστερά: «Δεν είμαι ακραίος!», «Δεν είμαι ρατσιστής!». Και την ίδια στιγμή, ανεχόταν ο μέσος ‘Έλληνας, που με θράσος έλεγε αυτές τις κουταμάρες, όλες τις καταλήψεις, τα επεισόδια κλπ. Κι έλεγε με την αστείρευτη βλακεία που τον διακατέχει: «Παιδιά είναι μωρέ, πώς κάνεις έτσι;» Μωρέ και τυφλέ! Αν το έκαναν στο σπίτι όμως, μόνο τότε θα ήξερες να αντιδράσεις!

ΩΣ ΕΔΩ!

Είναι στο χέρι μας πλέον να εξαλείψουμε κάθε τι αριστερό σε αυτή τη χώρα, αν θέλουμε να την οδηγήσουμε ξανά εκεί που ανήκει! Στην κορυφή!

Αν θέλουμε όντως να λεγόμαστε απόγονοι του Λεωνίδου και όχι του Εφιάλτου!

Ο σπόρος έχει πέσει. Και με σκληρή σύγκρουση και δουλειά, αφιερωμένοι με πίστη στις ιδέες και την πατρίδα, θα τα καταφέρουμε! Όλοι μαζί, στο δρόμο, στις πλατείες, στα σπίτια!

Η ιδεολογική σύγκρουση είναι ήδη εντός των πυλών!

Θα νικήσουμε και η χώρα θα ξαναβρεί την αίγλη της και τη θέση που της ανήκει στο Παγκόσμιο στερέωμα!

Έσσεται Ήμαρ! 

Facebook Comments