Από την τελευταία μέρα του Μαΐου ξεκίνησε το πρόγραμμα Audi On Tour που οργανώνει για τη χώρα μας η Kosmocar – Audi και θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουνίου.

Πρόκειται για μια διαφορετικού τύπου περιοδεία, κατά την οποία όλα τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας θα παρουσιαστούν σε 13 πόλεις της χώρας Ελλάδος δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους, αλλά και στους λάτρεις της Audi να τα δουν από κοντά.

Έτσι, τα Audi R8, TTS, RS Q3, RS3, Q7, A7, Q3, S1 θα κάνουν την εμφάνισή τους, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα βρείτε στο www.audiontour.gr, ενώ το highlight θα είναι η παρουσία του νέου Audi Q2, που έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για την εκδήλωση αυτή!

Το μικρό SUV που έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα γκάμα των μοντέλων Q της Audi, όχι απλά θα εμφανιστεί στη χώρα μας για πρώτη φορά, αλλά μέσω του σχετικού διαγωνισμού θα συντροφεύσει τους τυχερούς για τέσσερις μήνες σε ένα μοναδικό testdrive διαρκείας…

Παράλληλα, ένας υπερτυχερός θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να ζήσει μία αξέχαστη εμπειρία, οδηγώντας διάφορα SuperSport μοντέλα της Audi στην ιδιόκτητη πίστα της εταιρείας στο Neuburg.

 

Facebook Comments