Το #ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ξεκίνησε με αφορμή τη δήλωση του Γιώργου Κυρίτση που έλεγε ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίστηκε το Σεπτέμβρη για να επιβαρύνει όσους ψήφισαν ΝΑΙ, δηλαδή το 38% της χώρας. Μία δήλωση ταξικού μίσους που δείχνει ότι εχθρεύονται τους ίδιους τους πολίτες της χώρας που κυβερνούν. Όσοι δε συνασπίστηκαν με το κίβδηλο ΌΧΙ στο ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα του Ιουλίου είναι «αυτοί που θα τελειώσουν». Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο εξαπάτησε και δίχασε την ελληνική κοινωνία αλλά εξακολουθεί το διχαστικό και φασιστικό της λόγο ισοπεδώνοντας τα πάντα πολεμώντας την ελευθεροτυπία και ελευθεροστομία αποπειρώμενη να επιβάλει καθεστώς Λατινικής Αμερικής. 

Η ντροπή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε 7,5 λεπτά

Οι δηλώσεις:

Γιώργος Κυρίτσης: «Γι’ αυτό ακριβώς ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο, για να μετακυλήσει όσο μπορεί τα βάρη στους μενομευρωπαίους, και αυτό ακριβώς κάνει.»

 

 

 

 

 

 

 

 

Νίκος Φίλης: «Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για ένα κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής.» «Είναι πρόσωπα που διατυπώνουν ακροδεξιές απόψεις.» «Τώρα η ΝΔ αγκαλιάζει τη συγκέντρωση, που δεν είναι πλέον σίγουρα ακομμάτιστη.»

 

 

 

 

 

 

Ελένη Αυλωνίτου: «Οι διαδηλώσεις πρέπει να γίνονται μόνο όταν υπάρχει λόγος.»

 

 

 

 

 

 

 

 

Ράνια Σβίγκου: «Αυτό στο οποίο άσκησε κριτική ο υπουργός(Ν. Φίλης), επαναλαμβάνω, ήταν ο ακροδεξιός χαρακτήρας και το ακροδεξιό περιεχόμενο αυτής της διαδήλωσης

 

 

 

 

 

 

 

Ανδρέας Νεφελούδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Επιμέλεια βίντεο: Ελένη Κριτσιδήμα
A. W.
Σταματίνα Σταματάκου

Facebook Comments