Μια σπορ έκδοση του δημοφιλούς 500 παρουσιάζει η Fiat με το γράμμα “S” να συνοδεύει την ονομασία αντιπροσωπεύοντας βέβαια τη λέξη Sport. Το Fiat 500S τοποθετείται ανάμεσα στις «απλές» εκδόσεις και κάτω από το κορυφαίο Abarth.

Διαθέτει νέου σχεδιασμού εμπρός προφυλακτήρα με ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης, μαύρη ματ γρίλια, πλαϊνά sideskirts και αεροτομή οροφής, φιμέ πίσω τζάμια, χρωμιομένη απόληξη της εξάτμισης και διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα, που συνολικά το κάνουν να ξεχωρίζει αποπνέοντας τη σπορτίφ διάθεση που ήθελε η Fiat. Το 500S μπορεί επίσης να παραγγελθεί σε δύο ξεχωριστά χρώματα αμαξώματος, το μπλε Metallic Azure και το ματ Alpine Green.

Το σκουρόχρωμο εσωτερικό με τα μαύρα καθίσματα και μαύρη επένδυση οροφής, διαθέτει εκτός από πληθώρα όμορφων λεπτομερειών, μια οθόνη αφής Uconnect 7″ HD LIVE με απόδοση υψηλής ευκρίνειας, με Bluetooth hands-free, αναγνώριση φωνής και ένα κάρο άλλες σύγχρονες λειτουργίες. Σαν έξτρα μπορεί να προστεθεί και ένα ειδικό σύστημα BeatsAudio με ισχύ 440 watt, 8-κάναλο ενισχυτή, subwoofer και όλα τα απαραίτητα για μια κινητή μουσική πανδαισία.

Το 500S κινείται από τον γνωστό 1.300άρη πετρελαιοκινητήρα MultiJet των 95 ίππων, ο οποίος το επιταχύνει από στάση στα 100 χαω σε 10,7 δευτερόλεπτα ως την τελική ταχύτητα των 180 χαω. Η κατανάλωσή του σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία είναι μόλις 3,4 λίτρα στα 100 χλμ.

Facebook Comments