40 μικρόσωμα σκυλάκια πεθαίνουν – Μπορείς να τα βοηθήσεις;

Σταματάκου Σταματίνα

40 μικρόσωμα σκυλάκια πεθαίνουν – Μπορείς να τα βοηθήσεις;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Βρέθηκαν 40 μικρόσωμα κοκόνια κάτω των 10 κιλών σε άθλια κατάσταση υποσιτισμένα, άρρωστα, αστείρωτα. Στην κατοχή του τα έχει ένα άνθρωπος που δεν είναι σε θέση να τους παράσχει την καμία φροντίδα, αδυνατεί να φροντίσει ακόμη και τον ίδιου του τον εαυτό. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία όπως και στην οικογένειά του μιας και το σπίτι του αδερφού του είναι δίπλα από το δικό του. Κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε. Το πρόβλημα έχει γίνει γνωστό και στο Δήμο Πύδνας - Κολινδρού.

Τα σκυλάκια αλληλοσπαράσσονται από την έλλειψη τροφής ενώ όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία ένα κουταβάκι τρώει το πτώμα μίας γάτας. Ο χώρος διαβίωσής τους είναι βρώμικος γεμάτος ούρα και κόπρανα και εξαιρετικά δυσώδης.

Μπορείτε να τα βοηθήσετε δίνοντας οικονομική βοήθεια, φιλοξενώντας ή/και υιοθετώντας ένα από αυτά τα πανέμορφα και μικρόσωμα σκυλάκια. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6934039253(Ώρες επικοινωνίας 12:00-14:00 και 19:00-21:00)

Για κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης επικοινωνήστε με το παραπάνω τηλέφωνο