Σήμερα το νέο ραντεβού με την Τρόϊκα

MarketNews

Σήμερα το νέο ραντεβού με την Τρόϊκα

Σήμερα θα συνεχιστεί η συνάντηση της τρόικας με τον Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να γραφούν τα κείμενα, τα οποία θα τεθούν υπόψη του Eurogroup για την «πολιτική έγκριση» της δόσης των 8,1 δισ. ευρώ. Φέρεται να υπάρχει κατ αρχήν σε συμφωνία σε όλα τα θέματα.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών σημείωσαν ότι στη μαραθώνια συνάντηση του Σαββάτου «σημειώθηκε πολύ σημαντική πρόοδος».

 

Νωρίτερα χθες:

"Συμφώνησαν κυβέρνηση και τρόικα για την κινητικότητα στο Δημόσιο"

«Έκλεισε»,όπως φαίνεται, η συμφωνία μεταξύ υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τρόικας, για το ζήτημα της κινητικότητας στο Δημόσιο.

Ο υπουργός και η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εύη Χριστοφιλοπούλου, συναντήθηκαν για μισή ώρα με την τρόικα, στο υπουργείο Οικονομικών, παρόντος του υπουργού, Γιάννη Στουρνάρα, και, αμέσως μετά, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «συμφωνήσαμε, δεν θα συναντηθούμε ξανά. Κάποιες λεπτομέρειες θα τις δει το Eurogroup».

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα συνεχίζονται με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών,για τα υπόλιπα θέμτα και προκειμένου να γραφούν τα κείμενα, τα οποία θα τεθούν υπόψη του Eurogroup για την «πολιτική έγκριση» της δόσης των 8,1 δις. ευρώ.

Συμφώνησαν κυβέρνηση και τρόικα για την κινητικότητα στο Δημόσιο - See more at: https://marketnews.gr/article/4071/symfwnhsan_kybernhsh_kai_troika_gia_thn_kinhtikothta_sto_dhmosio#sthash.JfUFXNqV.dpuf