Εξώδικο προς τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, απέστειλε το επενδυτικό σχήμα που πλειοδότησε στο διαγωνισμό για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, Emma Delta, υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά και οι ενέργειες που επιδιώκει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων είναι επιζήμιες για τα συμφέροντα του ΟΠΑΠ, ενώ προσκρούουν στους όρους των διακηρύξεων για την παραχώρηση της άδειας για τα Κρατικά Λαχεία.

Το εξώδικο κοινοποιήθηκε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στη διοίκηση και τα μέλη του ΟΠΑΠ, καθώς και στους δύο παρατηρητές έχει τοποθετήσει η τρόικα στο ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Emma Delta στρέφεται κατά των μελών του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, λέγοντας ότι τους καθιστά προσωπικά υπεύθυνος για τη θετική και παοθετική ζημία την οποία θα υποστούμε τόσο εμείς όσο και η ΟΠΑΠ ΑΕ».

Το επενδυτικό σχήμα υποστηρίζει πως στην Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, (συμμετέχουν η θυγατρική του Οργανισμού, ΟΠΑΠ INV, καθώς και οι εταιρείες Intralot και Scientific) έχουν συναφθεί συμβάσεις με τις εταιρείες αυτές σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές, ότι έχουν καθοριστεί αυθαίρτετα και πως υπερβαίνουν κατά πολύ τις διεθνώς επικρατούσες τιμές.

Facebook Comments