Η Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης μείωσε την ανάπτυξη της Κίνας για το 2013 στο 7.7% (-0.5%) και για το 2014 στο 7.5%, αλλά θεωρούμε πως υπάρχει η δυναμική προκειμένου να προωθηθούν οι απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως προχωρά σε ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα κρατικών επενδύσεων άνω των 800 δισ. δολαρίων με την ανασύσταση του συνολικού οδικού της δικτύου και την κατασκευή του υποθαλάσσιου καναλιού σύνδεσης Βόρειας και Νότιας Κίνας, έχοντας μπροστά και τις μεγάλες εμπορικές συμφωνίες με την Αμερική.

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη από πλευράς οικονομικού ημερολογίου με τις ανακοινώσεις του πληθωρισμού της Αγγλίας (11:30), Ευρωζώνης (12:00) και Αμερικής (15:30). Μια μέρα που θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί καθώς θα δοθούν μεν πολλές ευκαιρίες από την αγορά, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές.

Σήμερα στις 12:00 εγκαινιάζουμε το Greek Live Trading Room, τη νέα υπηρεσία του dailyfx που θα παρέχει ζωντανή κάλυψη των αγορών αλλά και ιδέες πάνω στο trading.

Facebook Comments