Στο αρχείο το εξώδικο της «Emma Delta» προς ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση του ΟΠΑΠ

MarketNews

Στο αρχείο το εξώδικο της «Emma Delta» προς ΤΑΙΠΕΔ για την πώληση του ΟΠΑΠ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Η αναπληρώτρια εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, έθεσε στο αρχείο το εξώδικο της εταιρείας «Emma Delta» προς το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του, σχετικά με την πώληση του ΟΠΑΠ.

Η κ. Κουτζαμάνη έθεσε το εξώδικο στο αρχείο, καθώς με το περιεχόμενό του δεν καταγγέλλονται αξιόποινες πράξεις.

Υπενθυμίζεται δε, ότι η εταιρεία «Emma Delta», η οποία πλειοδότησε στο διαγωνισμό για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, με το εξώδικό της στρέφεται κατά του ΤΑΙΠΕΔ και των μελών του Δ.Σ. ενώ τους καθιστά υπεύθυνους για πιθανή θετική και παθητική ζημία την οποία θα υποστούν τόσο ο ΟΠΑΠ, όσο και η επίμαχη εταιρεία από παράνομες, αντισυμβατικές και αυθαίρετες ενέργειές τους.

Ειδικότερα, αποδίδεται, ότι οι ενέργειες που επιδιώκει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων είναι επιζήμιες για τα συμφέροντα του ΟΠΑΠ, ενώ προσκρούουν στους όρους των διακηρύξεων για την παραχώρηση της άδειας για τα Κρατικά Λαχεία.