Υπό κράτηση τέθηκε έπειτα από την εμφάνισή του ενώπιον των ανακριτικών Αρχών ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα την Τρίτη, κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του για υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος της Τράπεζας FBB.

Ο επιχειρηματίας ζήτησε και πήρε προθεσμία έως την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρέστης αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του, με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας επιρρίπτει ευθύνες σε στενό του συνεργάτη.

Εν τω μεταξύ, εκδοθεί εντάλματα σύλληψης έχουν επίσης εκδοθεί σε βάρος δύο στενών συνεργατών του κ. Ρέστη, οι οποίοι αναζητούνται. Οι δύο καταζητούμενοι δεν έχουν κατονομαστεί.

Νωρίτερα:

Συνελήφθη ο εφοπλιστής και τραπεζίτης Βίκτωρ Ρέστης, προς εκτέλεση εντάλματος που εξέδωσε χθες βράδυ η Εισαγγελία. Εφετών.

Η εκτέλεση του εντάλματος υλοποιήθηκε από τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ η σύλληψη σχετίζεται με οικονομικές δραστηριότητες της τράπεζας First Business Bank (FBB). Ο κ.Ρέστης κατηγορείται για υπεξαίρεση και «ξέπλυμα» χρήματος, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο άτομα- συνεργάτες του. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Εισαγγελία.

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι.

Facebook Comments