Νέο Renault Megane

Αναστασόπουλος Αχιλλέας

Νέο Renault Megane, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Άμεσα ξεκινά το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Renault Megane στην ελληνική αγορά. Το νέο μοντέλο είναι βασισμένο σε νέο αμάξωμα και είναι εφοδιασμένο μια σειρά τεχνολογικών λύσεων που μέχρι σήμερα συναντούσε κανείς μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών, όπως το σύστημα R-Link2, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου του αυτοκινήτου μέσω μιας κάθετα τοποθετημένες οθόνης 8,7 ιντσών.

Παράλληλα μέσω της τεχνολογίας Multi-Sense ο οδηγός μπορεί να προσωποποιήσει, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, ενώ μια σειρά εξελιγμένων και φιλικών στη χρήση οδηγικών βοηθημάτων –που συμπεριλαμβάνουν και έγχρωμο Head Up Display- συμβάλουν στην ασφαλέστερη μεταφορά.

Το νέο Megane υπόσχεται να προσφέρει ξεχωριστή οδήγησης, με κορυφαία άνεση και δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα. Το πλαίσιο και η ανάρτηση του νέου Mégane εξασφαλίζουν ότι ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας. Παράλληλα η ισορροπημένη οδική συμπεριφορά συνδυάζεται ιδανικά με μία εκτεταμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, απόδοσης από 90 έως 205 ίππους, οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο αναγκών.

Στην έκδοση GT, το σύστημα 4Control αποτελεί μια πρωτιά για την κατηγορία. Συνδυάζεται δε με την εξελιγμένη από τη Renault Sport ανάρτηση, ώστε να προσφέρει κορυφαία οδική συμπεριφορά με δυναμικό κράτημα και ακρίβεια στις αντιδράσεις.

Το σύνολο συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο, το κορυφαίο επίπεδο άνεσης που προσφέρει η ανάρτηση και η ηχομόνωση της καμπίνας, ενώ οι χώροι που υπόσχεται η Renault είναι ιδιαίτερα ευρύχωροι για την κατηγορία.