ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης εναρμόνιση Στουρνάρα με την ακραία λιτότητα

MarketNews

ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης εναρμόνιση Στουρνάρα με την ακραία λιτότητα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή πρόσφατες συνεντεύξεις του, υποστηρίζοντας πως θαυμάζει τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και «εναρμονίζεται πλήρως μαζί του στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική της ακραίας λιτότητας».

Ορμώμενο από τη χθεσινή αναφορά του ΥΠΟΙΚ στην ανάγκη να προχωρήσουν οι απολύσεις, προκειμένου να εκταμιευθούν οι δόσεις, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του καταλογίζει πως «εκβιάζει εκ νέου την κοινωνία με ανθρωποθυσίες στο βωμό των δόσεων».

Η Κουμουνδούρου αναφέρει επίσης πως «βάζει και ο ίδιος την υπογραφή του μαζί με αυτή του Πρωθυπουργού στην επιστολή προς τους δανειστές, δεσμευόμενοι από κοινού για νέα μέτρα το Σεπτέμβρη».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «υπάρχει εναλλακτικός δρόμος,  κι αυτός περνάει μέσα από την ακύρωση των μνημονίων και την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής και της κυβέρνησης, ως βασική προϋπόθεση για να σταματήσει ο κατήφορος και να δοθεί ελπίδα και προοπτική στην κοινωνία και τη χώρα».