Το εντυπωσιακό Renault Trezor, που παρουσιάστηκε από τη γαλλική εταιρεία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, απέσπασε τον τίτλο του πιο όμορφου πρωτότυπου μοντέλου για το 2016.

Το Trezor αποτελεί μια σπουδή όχι μόνο πάνω στις αισθητικές φόρμες που θα ακολουθήσει μελλοντικά η Renault, αλλά και στη συνολικότερη φιλοσοφία της, και κατάφερε να αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το κοινό. Σε αυτά προστέθηκε τώρα και η βράβευσή του στο πλαίσιο του Festival Automobile International, εκεί όπου έλαβε τον τίτλο Most Beautiful Concept Car of the Year 2016.

Να σημειωθεί ότι η Renault, που αυτή τη στιγμή κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων πανευρωπαϊκά, εφοδιάζει το Trezor με ένα εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης όμοιο με αυτό των μονοθέσιων που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula-Ε. Με αυτό τον τρόπο το εντυπωσιακό πρωτότυπο προσφέρει μοναδική οδηγική αίσθηση με μηδενικούς ρύπους. Παράλληλα μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών που περιλαμβάνουν και σύστημα αυτόνομης οδήγησης δείχνουν την εστίαση της Renault στο να συνεχίσει να εφοδιάζει τα μοντέλα της με τεχνολογικά συστήματα αιχμής.

Facebook Comments