“Τρίτη” και καλή για τη Βίκυ Ευταξά! Επιτέλους, κατόρθωσε να αναρριχηθεί σε υψηλά αξιώματα, καθώς το κόμμα της ΝΔ, τη διόρισε Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας -Ηπείρου. Το οξύμωρο στην περίπτωση της Βίκης είναι πως στο παρελθόν, κάθε φορά που διεκδικούσε ένα θώκο, την “έκοβαν” οι…. Θεσσαλονικείς. Το “γιατί” δεν την άφηναν ν αγιάσει στον τόπο της, οι συντοπίτες της, είναι ένα ερώτημα που … μάλλον, θα μείνει αναπάντητο…. Γι αυτό λοιπόν, το κορίτσι πήρε τη μεγάλη απόφαση να ξενιτευτεί….. Από μας “σιδεροκέφαλη”

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, η απαξίωση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, προς το πρόσωπο του αρχηγού τους, Βαγγέλη Βενιζέλου. Τίποτα πιο χαρακτηριστικό από τη φράση που αποτύπωσαν “πράσινα χείλη” σε γνωστό σκέκι της πόλης: “Ακόμα κι αν ο ποθητός του στόχος ήταν να καλύψει τις προσωπικές του φιλοδοξίες … κάποτε θα κοιτούσε κι αυτό το ρημάδι το κόμμα”…

Το απόκομμα/του αποκόμματος/το απόκομμα/ απόκομμα. Μην παραξενεύεστε. Δεν πρόκειται για μαθήματα γραμματικής στο πως κλίνονται τα ουσιαστικά. Είναι το “καλημέρα”, το “καλησπέρα”, το “καληνύχτα” των ΠΑΣΟΚων της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί “πολιτικό μήνυμα”: “ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ”. Να περιμένετε να το ακούσετε μετά τη ΔΕΘ από τα ίδια τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

Υψηλό πυρετό αναμένεται να ανεβάσουν οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Ανατολικού και Δυτικού τομέα της ΝΔ Θεσσαλονίκης, εν όψη των δημοτικών εκλογών. Οι διασπάσεις είναι πολλές όπως πολλές είναι και οι προσωπικές φιλίες. Το θέμα από τη μία εστιάζεται στην Καλαμαριά, που πληροφορίες θέλουν τον Υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτα, να “βλέπει” με πολύ καλό μάτι τον νυν Δήμαρχος, κ. Μπακογλίδη. Αν στηριχθεί ο ΠΑΣΟΚος Δήμαρχος από τη ΝΔ, ο Θοδωρής Μήτρακας, θα τρέχει και δε θα προλαβαίνει…. Από τη δυτική πλευρά, ο Μίλτος Τασούλης, τι θα κάνει με τον “αντάρτη” Πέτρο Σούλα στον Εύοσμο που “απλά” τυχαίνει να είναι και… προσωπικός του φίλος? Όσο για τον Κεντρικό Τομέα της ΝΔ, ο Τάσος Εμμανουηλίδης, έχει ήσυχο το κεφάλι του, αφού ο Δήμος Θεσσαλονίκης, είναι “κεντρική κομματική απόφαση” δηλ. της Συγκρού. Βέβαια, Τάσο, το τρέξιμο από κει και πέρα… το ξέρεις πολύ καλά! Κοινώς “τρεχάτε ποδαράκια μου”!!

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον … κυρίως για τους νυν βουλευτές, πολιτευτές, γενικούς γραμματείς κ.λ.π. Αληθεύει πως μεγαλο-στέλεχος της Κυβέρνησης θα μετακομίσει προς Βόρεια? Το “ανέκδοτο” της εβδομάδας ειπώθηκε από ανερχόμενη πολιτική “αστέρα” της Βόρειας Ελλάδας: “Ανήκω στο υγειές ΠΑΣΟΚ“. Μάλλον, η κοπέλα θα εννοούσε ανήκω στο ΠΑΣΟΚ των μονιμοποιήσεων κ.λ.π. Κοινώς ανήκει στο ΠΑΣΟΚ του “ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ”.

 

Το γαλάζιο μάτι

Facebook Comments